Mecanism pendulă, lungime ax 15 mm

61,00 lei

Un mecanism pendulă pentru ceasurile de perete dinamice. Axul lung al mecanismului permite să fie montat la cadrane cu grosimea între 2 mm și până la 10 mm, în funcție de piulița de prindere.

Alege o vergea cu disc și un set de limbi indicatoare pentru acest mecanism.

SKU: Nu se aplică Categorie: Etichetă:
Plătești în siguranță

Descriere

Acest mecanism pendulă funcționează cu o baterie standard AA. Este acționat de un electromagnet, care dă un impuls unui magnet aflat pe pe brațul pendulului, ceea ce îi conferă o mișcare de balansare foarte naturală. De asemenea, funcționează independent de mișcarea reală a ceasului și nu are niciun efect asupra acestuia. În cele mai multe cazuri, când bateria mecanismului cu pendulă scade, pendula va înceta să se balanseze, dar limbile se vor roti în continuare și vor indica timpul.

Doi factori trebuie luați în considerare atunci când se utilizează un mecanism pendulă, cu cuarț acționat de baterie:

  • Prima este greutatea pendulului real. Pendulele noastre sunt special concepute pentru a funcționa cu aceste mecanisme pe baterie. Dacă ar fi să înlocuiești un pendul de la un mecanism mai vechi, mecanic, este posibil ca pendulul să fie prea greu pentru a fi acționat de mecanismul cu pendulă, pe baterie.
  • A doua este poziția de operare a mișcării. Mișcarea trebuie să fie nivelată sau perpendiculară pe sol. Dacă mișcarea nu este corect nivelată, atunci pendulul poate să nu funcționeze corect sau deloc.

Mecanismul este ușor de montat astfel că în câteva minute poți avea un ceas cu pendulă perfect funcțional.
Vergeaua cu disc se agață în partea de jos a brațului mobil al mecanismului.

Acest mecanism de ceas este unul silențios, de calitate, pe care îl folosim adesea la ceasurile noastre cu pendule. Câteva exemple sunt cele pentru copii. Secundele sunt măsurate pas cu pas. Poate fi folosit pentru cadrane cu grosimi cuprinse între 2 și 12 mm în funcție de lungimea piuliței de prindere. Se poate agăța pe perete într-un cui sau șurub datorită agățătorii pe care o are din construcție.

Mecanismul pendulă măsoară 56 x 108 mm (fără vergea) și are grosimea de 28 mm.

Pentru ca ceasul tău de perete să fie complet, mecanismul pendulă are nevoie și de indicatoare orare. Alege setul de limbi pentru ore, minute și secunde, care se potrivește cel mai bine la proiectul tău.

Specificații

Dimensiuni 56 x 108 x 28 mm
Lungime ax 15 mm
Grosime ax 10 mm
Grosime cadran 2-10 mm
Prindere de cadran piuliță cu filet exterior
Agătătoare mecanism plastic, rezistă până la 2 kg
Garanție 12 luni
Baterie folosită AA (nu este inclusă), durată de viață 8 luni

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart
mecanism pendula 15 mm ridicatMecanism pendulă, lungime ax 15 mm
Scroll to Top