Ceas de perete 13 ore, levogir, 30 cm diametru

(2 recenzii de la clienți)

200,00 lei

Ceas de perete cu cadranul împărțit în 13 ore, sens de rotație levogir. Subdiviziunea orară pe cadranul ceasului este de 56 minute.

Cadranul și matematica ceasului sunt realizate după desenele dl. Buda Ovidiu. Ceasul de perete levogir este disponibil în 2 variante: cu 4 și 7 simboluri solare.

SKU: Nu se aplică Categorii: ,
Plătești în siguranță
  • Ai vreo întrebare? Îți răspundem prin e-mail, telefon sau whatsapp
  • Posibilitate de retur, ușor și rapid, 14 zile de la achiziție

Descriere

OROLOGIUL: CHEIA VIEȚII

CALEA ADEVĂRULUI ESTE VIAȚA

CALEA MINCIUNII ESTE MOARTEA

Levogir, sensul trigonometric, este dinamica și sensul vieții. Dextrogir, sensul orar, reprezintă dinamica morții, deoarece tot ce este minciună este cauza efectului cu frica de a nu fi descoperit și, conștient sau nu, creează aciditate în corp, care este baza tuturor bolilor și, în final, a morții. Explicația este foarte simplă: Dinamica în sens orar, fiind un act împotriva firii, împotriva noastră ca structură, împotriva conștiinței, creează un atașament față de ceea ce vedem și numărăm noi pe ceasuri, respectiv cifrele, deoarece este o minciună. Noi toți suntem dependenți de cifre, deoarece cu ele numărăm timpul, banii, geometriile, etc.

Cifrele destinului sunt tot cifre rezultate din data nașterii. La începutul vieții, în perioada 0-14 ani, părinții induc în faza theta a somnului tot ceea ce vor să ascundă, iar conștiența ne învață ceea ce știu ei, iar mediul (biserică, școală, obiceiuri, tradiții, meserii) ne oferă bine și rău, DAR TOTUL ASOCIAT CU MINCIUNA DATĂ DE INVERSAREA DINAMICII TIMPULUI. Deci, toată cunoașterea pe care o primim este asociată cu această minciună dată de inversarea în timp (împotriva timpului).

Mintea este compusă din inteligență plus cunoaștere. Tot ceea ce rezultă în manifestare, conștient sau nu, din minciună sau asociat cu o minciună, are efect în atitudine și duce la manifestarea unei trăsături negative, care în ansamblu generează păcatul, manifestat prin înșelăciune, furt și ignoranță, rezultat din efectul celor trei tipuri de minciuni, directă pentru altul și prin omisiune, care energetic au vibrația de joasă amplitudine sub pragul mândriei, zona fără conștiință controlată de cel mândru.

Ca urmare, la 21 de ani (trei cicluri de 7), alegem parteneri cu ceea ce avem în subconștient ca atașament, respectiv personalitatea celui mai mincinos dintre părinți (care au primit și ei la rândul lor, conștient sau nu, educația repetitivă și au manifestat-o). Ca efect, nu mai putem manifesta în atitudine personalitatea noastră, ci a părintelui, obligând și partenerul să o manifeste pe cea a părintelui lui. Toată empatia fiind un act împotriva firii generează furia care, ca vibrație, împreună cu frica (efectul minciunii), duce la dorința, care este emoția negativă rezultată din atașament și care naște suferința.

Dinamica în sens levogir trigonometric fiind în opoziție cu dinamica dextrogir (inversată prin educația mincinoasă), orară, creează oscilația, frecvența, nehotărârea, indecizia și incertitudinea. Dinamica în sens levogir creează coerenta și elimină atașamentul față de cifre.

Soluția pentru viață este formarea cuplurilor în care cifrele destinului adunate să aibă ca rezultat 11 (aceasta este o necesitate de bază pentru a putea intra în rezonanță, acum, pentru că nediferențiem emoția și confundăm frica cu sentimentul afecțiunii, deci iubim frica). Orologiul acesta are dinamica sensului și ordinii vieții în sens levogir în cerc. Diviziunea zilei și a nopții este de 13 ore, ca și numărul lunilor din an, 13 cu 28 de zile, egal cu numărul de zile al ciclului feminin, care este și nodul Fibonacci în structura sacră. De asemenea, 28 are numerologia 10, ciclul solar. Diviziunea orară este de 56 de minute, se divide cu 8 (nod Fibonacci) secvențe de 7 (sacru) minute, dar cel mai important este faptul că 56 numeric este 11, precum și cifrele adunate în opoziție, deci, indiferent din ce parte este citit, elimină oscilația (65). Ceasul cu 12 poziții, în sens orar, pune oglinzi între informațiile din emisferele cerebrale, între creierul mare și mic și în X între lobii creierului mare și mic, blocând mintea prin opoziție în cerc (12 nu este nod Fibonacci, cu numerologia 3 ne întoarce în oscilația dintre 3 și 6, unde toate energiile sunt furate de HERMES TRISMEGISTUS PE FLUX 3 6 9, cea mai puternică oglindă 9).

În concluzie, orologiul cheia vieții deblochează mintea (care acum este captivă în cercul cu 12 poziții, care nu este nod Fibonacci), respectă structura sacra Fibonacci (8 cu secvența sacra 7 și 13 (4)), fiind fluxul energetic uman:

1 2 4 8 7 5

Simpla privire ca simbol generează eliminarea oglinzilor dintre emisferele cerebrale și asocierea cifrelor cu adevărul, deoarece se respectă sensul, ordinea și dinamica vieții pe fluxul uman, și putem astfel diferenția minciuna, pentru a o putea elimina din manifestare.

TOT CE ESTE MINCIUNA INDUSĂ SAU REZULTATĂ DIN MANIFESTARE PIERE, MINCIUNA FIIND CAUZA MORȚII NOASTRE, DEOARECE ARE EFECT FRICĂ, CE CREAZĂ ÎN CORP PH ACID, BOALA, MOARTE.

Ovidiu Buda (di U)

Specificații

Dimensiuni 30 cm în diametru, 4 cm adâncime
Mecanism mecanism silențios, funcționează cu o baterie AA (inclusă)
Materiale ramă plastic, geam protecție sticlă, cadran plastic
Garanție 2 ani
Caracteristici ceas sens levogir cu cadranul împărțit în 13 ore

Recenzii (2)

2 recenzii pentru Ceas de perete 13 ore, levogir, 30 cm diametru

5,0
Based on 2 reviews
5 stele
100
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
  1. carmen Stejeroiu (proprietar verificat)

    Foarte mulțumită!

  2. Cosmin (proprietar verificat)

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart
Ceas de perete 13 ore levogir 4 simboluri solareCeas de perete 13 ore, levogir, 30 cm diametru
Scroll to Top
Scroll to Top