Comenzi și livrare

Comenzi

Ceasurile prezentate pe site-ul Be Clockwise și în Shop sunt făcute la comandă. Excepție sunt ceasurile din categoria Unicat. Pe acestea le avem în stoc.

În funcție de complexitatea modelului comandat de tine, și numărul de comenzi primite de la alți clienți, termenul de execuție al ceasului tău poate fi între 4 ore și 10 zile lucrătoare. După ce lansezi comanda ta, te vom contacta prin e-mail sau telefonic și îți vom comunica termenul de execuție.

Comenzile de accesorii precum mecanisme, limbi de ceas, pot fi expediate în aceeași zi.

Colectare locală în Brașov

Poți ridica comanda ta în fiecare zi lucrătoare, între orele 9.30 – 17.00, de la atelierul nostru. Te vom contacta prin e-mail sau telefonic când comanda ta este gata de preluare.

Livrare în România

  • Transportul comenzilor lansate pe site-ul Be Clockwise se face prin DPD Curier
  • Tariful de livrare este de 25 lei, oriunde în România.
  • Comenzile făcute de persoane fizice, cu valoare minimă de 800 lei, beneficiază de transport gratuit, prin curier.
  • Termenul de livrare este de 24-72 ore, de la preluarea coletului de către curier. În mod normal livrarea la destinatar se face între orele 8-16.
  • Noi îți vom furniza nr. de AWB și vei putea urmări statusul expediției tale.

Livrare internațională în U.E. și afara U.E.

Putem expedia în orice țară din Uniunea Europeană și alte continente. Tariful de expediere va fi comunicat ulterior. Expedierea se poate face prin Serviciul de curierat al Poștei Române sau o firmă de curierat: DPD, Fancourier, UPS, DHL, Fedex, GLS.

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top