Ceas de perete ARISTOCATS, pisici, vinil, negru, 30 cm

158,00 lei

Aristocats este un ceas vesel și jucăuș. Dacă îți plac pisicile, acesta este singurul ceas care îți trebuie în casă. Nu îți va cere de mâncare și nu te va zgâria. Îți va zice cât este timpul. Nu va putea înlocui o pisicuță dar nu acesta este scopul său. Miau!

SKU: 218 Categorii: ,
Plătești în siguranță
  • Ai vreo întrebare? Îți răspundem prin e-mail, telefon sau whatsapp
  • Posibilitate de retur, ușor și rapid, 14 zile de la achiziție

Descriere

Aristocats îți va provoaca imaginația, cu multele lui pisicuțe drăguțe. L-am denumit după celebrul film de animație, Pisicile aristocrate, produs de Walt Disney Productions. Vei schimba cu succes decorul oricărui spaţiu cu acest ceas.
Ceasul de perete din vinil vine asamblat. Îl scoți din cutie și îl pui pe perete.

Folosim discuri reciclate, de 30 cm, în stare bună.
Ceasul din vinil Aristocats are mecanism silenţios, secundar cu mişcare continuă și agățătoare. Limbile indicatoare sunt albe. Bateria este inclusă.

Etichetele originale ale vinilurilor sunt diferite de la un disc la altul. Poți să ne zici dacă preferi o culoare anume și noi vom căuta un disc cu această culoare sau poți să alegi un sticker din colecția noastră, ori putem să realizăm un sticker cu o imagine aleasă de tine.

Ceasul de perete din vinil Aristocats cu pisicuțe este ambalat într-o cutie elegantă, ce îi asigură protecție la transport.

Recenzii (0)

Recenzii

There are no reviews yet

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart
Aristocats ceas vinil cu pisicuteCeas de perete ARISTOCATS, pisici, vinil, negru, 30 cm
158,00 lei
Scroll to Top
Scroll to Top