Ceas de perete GUARDIANS OF THE GALAXY, vinil decupat, negru, 30 cm

218,00 lei

Guardians of the Galaxy este un ceas pentru iubitorii seriei de comics-uri Marvel intitulat cu același nume. Star-Lord sau Peter Jason Quill este cel întruchipat în acest ceas de perete.

Plătești în siguranță
  • Ai vreo întrebare? Îți răspundem prin e-mail, telefon sau whatsapp
  • Posibilitate de retur, ușor și rapid, 14 zile de la achiziție

Descriere

Guardians of the Galaxy este un ceas de perete realizat din disc de vinil după filmul cu același nume. Prima parte a apărut în 2014, urmat de continuările din 2017 și 2021. Ne-am amuzat teribil vizionând acest film de aventuri și îți recomandăm să îl vezi și tu dacă ești iubitor al acestui gen.
Folosim discuri reciclate, de 30 cm, în stare bună.
Ceasul din vinil are mecanism silenţios, secundar cu mişcare continuă și agățătoare. Limbile indicatoare sunt albe. Bateria este inclusă.

Etichetele originale ale vinilurilor sunt diferite de la un disc la altul. Poți să ne zici dacă preferi o culoare anume și noi vom căuta un disc cu această culoare sau poți să alegi un sticker din colecția noastră, ori putem să realizăm un sticker cu o imagine aleasă de tine.

Ceasul de perete din vinil Guardians of the Galaxy este ambalat într-o cutie elegantă, ce îi asigură protecție la transport.

Recenzii (0)

Recenzii

There are no reviews yet

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart
starlord ceas perete disc vinilCeas de perete GUARDIANS OF THE GALAXY, vinil decupat, negru, 30 cm
218,00 lei
Scroll to Top