Ceas perete pendulă, STROP, albastru, 80 cm

(2 recenzii de la clienți)

1.500,00 lei

Picur este un ceas de perete modern cu pendulă, gândit pentru spațiile cu piscină. Este realizat la dimensiuni destul de mari ca să poată fi văzut și descifrat. Numele și l-a primit după formele rotunde și ovale ce duc cu gândul la picăturile de apă.

Categorii: ,
Plătești în siguranță
  • Ai vreo întrebare? Îți răspundem prin e-mail, telefon sau whatsapp
  • Posibilitate de retur, ușor și rapid, 14 zile de la achiziție

Descriere

Linii curbe, culori intense și balansul pendulei fac din Strop un ceas excelent pentru spațiile cu piscină. Sau cel puțin așa l-am gândit noi. Albastrul intens împreună cu pendula ce descrie o mișcare relaxantă și formele ovale în formă de stropi de apă, te relaxează și te lasă întins pe șezlong, de unde te mai ridici doar că să te mai bucuri un pic de apa revigorantă a piscinei.

Ceasul Strop nu are o formă regulată, cum nici picăturile de apă nu sunt identici între ei. Sunt în continuă transformare. Așa și pendula este în continuă mișcare. O mișcare lină, continuă, de la stânga la dreapta și înapoi.

Trei culori predomină elementele constitutive ale ceasului: albastru marin, argintiu și negru. Pe lângă acestea am folosit auriu pentru reperele orare și indicatoare. Cadranul ceasului este albastru și este conturat de două canale vopsite cu alb și negru.

Strop este un ceas realizat din mai multe straturi de material care se întrepătrund și se combină frumos între ele. Pentru construcția ceasului au fost folosite materiale care nu oxidează și nu sunt afectate de apă și umezeală.

Uită de telefon, gândurile referitoare la muncă și bucură-te de un timp relaxat la piscină. Iar dacă vrei să știi cât este ceasul, te uiți la Strop.

Ceasul cu pendulă pentru piscină este diferit de restul modelelor realizate în stil mai clasic, cu cadranul rotund sau dreptunghiular.

Un astfel de ceas modern cu pendulă, pentru piscină, vei găsi în Azuga, la hotel Carpat INN.

Specificații

Dimensiuni 80 x 70 cm (fără pendulă)
Mecanism mecanism silențios, funcționează cu o baterie AA (inclusă)
Materiale alubond
Garanție 2 ani
Caracteristici ceas modern cu pendulă pentru piscină

Recenzii (2)

2 recenzii pentru Ceas perete pendulă, STROP, albastru, 80 cm

5,0
Based on 2 reviews
5 stele
100
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
  1. Mircea Costa (proprietar verificat)

  2. Daniela Sima (proprietar verificat)

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart
Strop Ceas perete pendula modernCeas perete pendulă, STROP, albastru, 80 cm
1.500,00 lei
Scroll to Top
Scroll to Top