Ceas de perete SWEET LOVE BY THE FIRE, schi, cabană, vinil, 30 cm

228,00 lei

Sweet love, down by the fire… Clipe tandre de iubire și un ceas de perete din vinil să-ți aducă aminte de ce este mai frumos. Cine zice că iarna nu este frumoasă?!

Plătești în siguranță
  • Ai vreo întrebare? Îți răspundem prin e-mail, telefon sau whatsapp
  • Posibilitate de retur, ușor și rapid, 14 zile de la achiziție

Descriere

Sweet love, down by the fire este un ceas de perete pentru îndrăgostiții pasionați de sporturile de iarnă, outdoor și indoor totodată.
Imaginează-ți că este iarnă și ești în concediu la munte. După ce ai schiat toată ziua, pe înserate te retragi la cabană. În această seară nu ai chef de après ski. Vrei o seară liniștită la căldură, în fața focului împreună cu iubitul/iubita ta.

Folosim discuri reciclate, de 30 cm, în stare bună.
Ceasul din vinil “Sweet love, down by the fire” are mecanism silenţios, secundar cu mişcare continuă și agățătoare. Limbile indicatoare sunt albe. Bateria este inclusă.

Etichetele originale ale vinilurilor sunt diferite de la un disc la altul. Poți să ne zici dacă preferi o culoare anume și noi vom căuta un disc cu această culoare. Poți să alegi și un sticker din colecția noastră. Sau putem să realizăm un sticker cu o imagine aleasă de tine.

Ceasul de perete din vinil “Sweet love, down by the fire” este ambalat într-o cutie elegantă, ce îi asigură protecție la transport.

Recenzii (0)

Recenzii

There are no reviews yet

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart
Sweet love down by the fire ceas vinilCeas de perete SWEET LOVE BY THE FIRE, schi, cabană, vinil, 30 cm
228,00 lei
Scroll to Top
Scroll to Top