Ceas de perete THE NIGHTMARE BEFORE CHRISTMAS, vinil, 30 cm

214,00 lei

The Nightmare Before Christmas este filmul de animație ce a dat și titlul acestui ceas de perete din vinil. Cum se zice, filmul este “a must see”. Ceasul din vinil nu este de coșmar, ba este unul adorabil și pentru că este extrem de silențios.

Plătești în siguranță
  • Ai vreo întrebare? Îți răspundem prin e-mail, telefon sau whatsapp
  • Posibilitate de retur, ușor și rapid, 14 zile de la achiziție

Descriere

Chiar dacă nu ești un mare fun al regizorului Tim Burton, cu siguranță o să îți placă animația lui, intitulată The Nightmare Before Christmas. Este un film bazat pe o parodie a celebrului poem „Noaptea înainte de Crăciun” de Moore pe care Burton a scris-o și ilustrat-o în timp ce era angajat la Disney. Chiar dacă filmul este din 1993, merită văzut. Jack Skellington, regele Halloween Town, descoperă Christmas Town. Dar încercările sale de a aduce Crăciunul la el acasă provoacă confuzie. Sună bine, nu?!

Vezi filmul The Nightmare Before Christmas și apoi întoarce-te la noi pe site și o să vezi acest ceas de perete din vinil cu alți ochi.

Folosim discuri reciclate, de 30 cm, în stare bună.
Ceasul din vinil are mecanism silenţios, secundar cu mişcare continuă și agățătoare. Limbile indicatoare sunt albe. Bateria este inclusă.

Etichetele originale ale vinilurilor sunt diferite de la un disc la altul. Poți să ne zici dacă preferi o culoare anume și noi vom căuta un disc cu această culoare sau poți să alegi un sticker din colecția noastră, ori putem să realizăm un sticker cu o imagine aleasă de tine.

Ceasul de perete din vinil The Nightmare Before Christmas este ambalat într-o cutie elegantă, ce îi asigură protecție la transport.

Recenzii (0)

Recenzii

There are no reviews yet

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart
ceas vinil tim burton The Nightmare Before ChristmasCeas de perete THE NIGHTMARE BEFORE CHRISTMAS, vinil, 30 cm
214,00 lei
Scroll to Top
Scroll to Top