Ceas de perete FC UTA Arad, ceas suporter fotbal, 30 cm

180,00 lei

Ceasul de perete FC UTA Arad este obligatoriu pentru fanii acestui club de fotbal din Arad. Cu un design modern și elegant, acest ceas de perete este perfect pentru a decora peretele oricărui birou sau locuință.

Cu un cadran alb cu roșu și cifre mari, ceasul este ușor de citit de la distanță. Acesta are o dimensiune generoasă de 30 cm, făcându-l suficient de mare pentru a fi vizibil din orice colț al camerei. Sigla clubului de fotbal Voluntari este plasată vizibil pe cadran, dând acestui ceas un caracter unic și personalizat.

Acest ceas este alimentat cu o baterie AA, fiind ușor de instalat și de întreținut. Construit cu materiale de calitate superioară, ceasul de perete UTA Arad este un produs durabil și de încredere.

Indiferent dacă îl achiziționați pentru tine sau ca dar pentru un fan al FC Argeș Pitești, acest ceas de perete va fi cu siguranță o achiziție pe care nu o veți regreta.

Plătești în siguranță

Descriere

Ceas de perete UTA Arad – Arată-ți susținerea pentru clubul tău preferat!

Acest ceas măsoară 30 de centimetri și are rama argintie, ce împreună cu cadranul colorat în ton roșu cu alb, simbolul clubului de fotbal Uzina Textilă Arad, face ceasul să iasă în evidență în orice încăpere.

Dar ce face cu adevărat acest ceas special este faptul că reprezintă clubul tău de fotbal preferat. Pentru un fan înrăit al clubului, supranumit și “Bătrâna Doamnă”, acest ceas de perete este o modalitate excelentă de a arăta susținerea pentru echipa ta preferată și de a fi mereu la curent cu ora.

În concluzie, dacă ești un susținător înfocat și vrei să îți arăți susținerea pentru clubul tău preferat într-un mod unic și stilat, atunci ceasul de perete UTA Arad este alegerea perfectă pentru tine.

Acest ceas impresionant va adăuga o notă de eleganță și stil oricărei încăperi, iar faptul că reprezintă clubul tău de fotbal preferat îl face cu adevărat special. Așadar, nu mai aștepta și comandă-l chiar acum!

Dacă ești iubitor al sportului rege și vrei un ceas care să fie neutru, fără a purta vreo culoare a unui club sportiv, atunci îți recomandăm să vezi și cel cu cadranul ce arată ca o minge de fotbal.

Specificații

Dimensiuni 30 cm în diametru, 4 cm adâncime
Mecanism mecanism silențios, funcționează cu o baterie AA (inclusă)
Materiale ramă plastic, geam protecție sticlă, cadran plastic
Garanție 2 ani
Caracteristici ceas suporter F.C. UTA Arad

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart
Ceas de perete UTA Arad suporter fotbal, 30 cmCeas de perete FC UTA Arad, ceas suporter fotbal, 30 cm
180,00 lei
Scroll to Top
Scroll to Top