Ceas de perete VELOCIPED, modern, uriaș, 3 culori, 100 cm

1.600,00 lei

Pedalează înainte în timp cu această piesă modernă de decor ce are funcție de ceas pentru perete. Am readus la viață într-un mod inedit strămoșul bicicletei, faimosul velociped.

Plătești în siguranță
  • Ai vreo întrebare? Îți răspundem prin e-mail, telefon sau whatsapp
  • Posibilitate de retur, ușor și rapid, 14 zile de la achiziție

Descriere

Ne-am întors în timp, pe la mijlocul secolului al XIX-lea pentru a readuce la viața strămoșul bicicletei. Ceasul de perete velociped este o piesă elegantă de decor ce are funcție de ceas.

Dimensiunile generoase ale acestui ceas de perete vor face ca velocipedul să fie atracția principală a decorului casei tale.

Modelul de față a fost realizat în concordanță cu tehnlogia de propulsie folosită la velocipede clasice. Indicatoarele orare, limbile de ceas sunt montate la roata cea mare din față. Aceasta măsoară 80 cm în diametru, iar limba cea mare, minutarul măsoară 35 cm de la ax spre vârf.

Primele ceasuri velociped realizate la Be Clockwise sunt mai mici ca dimensiuni și poți să le vezi aici. De acolo s-a inspirat clientul ce a comandat pe cel prezentat pe această pagină. În afară de dimensiuni, am adus modificări de design: formă, culori, materiale folosite.

Modelul de față are elementele componente, vopsite în 3 culori, crem, gri antracit și negru. Putem realiza ceasul velociped și în culorile spațiului unde dorești să ai acest ceas frumos de perete.

Specificații

Dimensiuni 100 x 100 cm
Mecanism mecanism silențios, funcționează cu o baterie AA (inclusă)
Materiale alucobond, metal
Garanție 2 ani
Caracteristici ceas modern de perete, în formă de velociped

Recenzii (0)

Recenzii

There are no reviews yet

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart
Ceas modern de perete velocipedCeas de perete VELOCIPED, modern, uriaș, 3 culori, 100 cm
1.600,00 lei
Scroll to Top
Scroll to Top