Ceas de perete Ziua și Noaptea, cadran 24 ore, ramă metal, 30 cm

240,00 lei

Ceasul de perete Ziua și Noaptea este un produs unic și original, care îți arată ora într-un mod creativ și educativ. Acest ceas are un cadran împărțit în două jumătăți, una luminată cu soarele și una întunecată cu luna și stelele, care reprezintă ciclul zi și noapte. Acest ceas este ideal pentru copii, care pot învăța mai ușor diferența dintre zi și noapte, dar și pentru adulți, care își pot decora casa cu un obiect de artă funcțional.

Plătești în siguranță
  • Ai vreo întrebare? Îți răspundem prin e-mail, telefon sau whatsapp
  • Posibilitate de retur, ușor și rapid, 14 zile de la achiziție

Descriere

Dacă ești în căutarea unui ceas de perete original și de calitate, care să îți ofere mai mult decât o simplă afișare a orei, atunci ceasul de perete Ziua și Noaptea este alegerea perfectă pentru tine. Acest ceas este realizat de noi, cu multă pasiune și atenție la detalii, și îți oferă o experiență vizuală unică și plăcută.

Ceasul de perete Ziua și Noaptea are un cadran rotund, care este împărțit în două jumătăți, una de culoare albă, cu soarele și cifrele de la 6 la 18, și una de culoare neagră, cu luna, stelele și cifrele de la 18 la 6. Acest design simbolizează ciclul zi și noapte, și îți arată ora într-un mod creativ și educativ. Limba pentru ore face o rotație completă de 360° în exact 24 de ore.

Acest ceas este ideal pentru copii, care pot învăța mai ușor diferența dintre zi și noapte, și pot asocia ora cu momentele zilei. De asemenea, acest ceas este potrivit și pentru adulți, care își pot decora casa cu un obiect de artă funcțional, care aduce un plus de stil și personalitate oricărui spațiu.

Ceasul de perete Ziua și Noaptea este fabricat din materiale de calitate, care îi asigură o durabilitate și o rezistență sporită. Ceasul are un mecanism silențios, care nu produce zgomot, și se montează ușor pe perete, cu ajutorul unui sistem de agățare inclus.

Ceasul are un diametru de 30 cm și funcționează cu o baterie AA, care este inclusă în pachet. Comandă acum ceasul de perete Ziua și Noaptea și bucură-te de un produs original și de calitate, care îți va îmbunătăți viața și aspectul casei tale.

 

Specificații

Dimensiuni 30 cm în diametru
Mecanism mecanism silențios, funcționează cu o baterie AA (inclusă)
Materiale ramă metal, geam protecție sticlă, plastic
Garanție 2 ani
Caracteristici cadran 24 ore

Recenzii (0)

Recenzii

There are no reviews yet

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart
Ziua si noaptea ceas perete momentele zileiCeas de perete Ziua și Noaptea, cadran 24 ore, ramă metal, 30 cm
240,00 lei
Scroll to Top
Scroll to Top