Ceasuri de birou OЯRO TWINS, Art Deco, lemn, alamă, 20 x 16 cm

2.500,00 lei

OЯRO Twins sunt două ceasuri identice în concept, dar diferite în aspect și “comportament”. Oricum ar fi, rezultatul este același. Timpul este același pentru ambele. Simetric fiecare în individualitate lui, simetrice și împreună. Diferențele sunt evidente între cele două ceasuri (frați sau surori). OЯRO II și III au ales fiecare un alt drum, sau sens de rotație. Scopul lor este același și se vor reîntâlni în timp.

Categorie:
Plătești în siguranță
  • Ai vreo întrebare? Îți răspundem prin e-mail, telefon sau whatsapp
  • Posibilitate de retur, ușor și rapid, 14 zile de la achiziție

Descriere

Ceasurile de masă OЯRO Twins sunt ceasuri concepute pentru frați sau surori. Au același izvor, aceeași rădăcină și au crescut în același mediu. Diferă în comportament, în înfățișare. Totuși, măsoară același timp; fiecare în felul lui unic. Cel albastru are sensul de rotație antiorar iar cel smarald are sens normal de rotație al limbilor, de la stânga la dreapta. Impresionează prin simetrie, liniaritate, unghiuri precise și intersecțiile vizibile. Sunt complementare și puternice.

Designul îl încadrăm cu aceleași influențe ale mișcării Art Deco, ce se împletesc cu o viziune contemporană asupra timpului. Mișcare artistică, teoria dilatării timpului și conceptele personale ale artiștilor sunt ce au conceput și au dat naștere acestor ceasuri. Metoda de realizare implică tehnici manuale de lucru pe de o parte și folosirea mașinilor de înaltă performanță de cealaltă parte.
Precizia este un aspect ce caracterizează design-ul celor două ceasuri OЯRO Twins cât și funcționalitatea lor.

Specificații

Dimensiuni 20.5 x 16x 5.5 cm
Mecanism mecanism silențios, funcționează cu o LR1/E90 (inclusă)
Materiale lemn, alamă
Garanție 2 ani
Caracteristici design vintage

Recenzii (0)

Recenzii

There are no reviews yet

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart
ORRO twins IICeasuri de birou OЯRO TWINS, Art Deco, lemn, alamă, 20 x 16 cm
2.500,00 lei
Scroll to Top
Scroll to Top