Mecanism radiocomandat de înaltă putere

(2 recenzii de la clienți)

188,00 lei

Mecanismul radiocomandat de înaltă putere este un mecanism cu sincronizare radio, cu forță mare de rotație. Poate fi utilizat la ceasurile cu cadran subțire și cu diametrul de aproximativ 500 mm.
Mecanismele DCF 77 cu cuplu mare indică automat ora exactă. Ceasul se va regla automat și la trecerea la ora de vară și iarnă.

Alege și un set de limbi indicatoare pentru acest mecanism sau comandă un set de limbi personalizat, de dimensiuni mari, mai late sau mai lungi.

SKU: mec-radio-3 Categorie:
Plătești în siguranță
  • Ai vreo întrebare? Îți răspundem prin e-mail, telefon sau whatsapp
  • Posibilitate de retur, ușor și rapid, 14 zile de la achiziție

Descriere

Mecanismul de ceas radiocomandat cu cuplu mare este un mecanism de înaltă putere. Folosește o baterie LR14 și este cel mai puternic mecanism radiocomandat de ceas pentru perete sau pentru exterior, cu carcasă de protecție. Se sincronizează după semnalul radio emis din Germania. Mecanismul este ușor de montat astfel că în câteva minute puteți avea un ceas perfect funcțional.

Pentru a instala cu ușurință mecanismul radiocomandat citește Instrucțiunile de montare.

În comparație cu Mecanismul Radiocomandat Standard,  sau cel de putere, acesta are forță mare de rotație și “poate duce” limbi mai lungi și mai late, deci mai grele.
Mecanismul de înaltă putere poate fi folosit la ceasurile cu cadran cu grosime de maxim 4 mm.

Recomandările producătorului sunt următoarele:

Pentru o funcționare fără probleme, mecanismul de înaltă putere cu sincronizare radio, se recomandă pentru ceasurile cu cadranulul de aproximativ 500 mm în diametru, datorită specificațiilor pentru indicatoare.

Secundarul: lungime ≤ 130 mm, greutate ≤ 1g.
Minutarul: lungime ≤ 240 mm, greutate ≤ 5g.
Orarul: lungime ≤ 180 mm, greutate ≤ 5g

Cum funcționează mecanismul radiocomandat DCF 77 cu cuplu mare?

DCF77 este o lungime de undă pentru timp emisă de o stație radio din Germania situată la Mainflingen în apropiere de Frankfurt / Main.

Semnal DCF 77Semnalul radio este controlat de Physikalisch-Technische Bundesanstalt (PTB) adica Institutul național de metrologie german. De aici se transmite semnal continuu cu o disponibilitate de transmisie de cel puțin 99,7% pe an.

Cu o putere relativ mare de 50 kW, transmisiile pot fi recepționate în cea mai mare parte a Europei, pe o rază de 2,000 km de la emițătorul din Mainflingen.

DCF77 a început serviciul său ca stație de standard de frecvență în luna ianuarie 1959. Este operat de Media Broadcast GmbH (anterior Deutsche Telekom AG). Amprenta de timp trimisă este (UTC) +1 egală cu fusul orar GMT (Greenwich Mean Time). În luna iunie 1973 s-au adăugat informații de data și ora. Foarte precis semnalul de 77,5 kHz este generat de cel mai precis ceas, cel atomic. Ceasurile radiocomandate de perete și ceasurile de mână cu mecanism radiocomandat au început să fie foarte populare în Europa la sfârșitul anilor 1980. În principal și în zilele noastre cele mai multe ceasuri publice folosesc semnalul DCF77 pentru a își seta timpul lor în mod automat.

Despre semnalul DCF și acoperirea lui în lume citi pe site-ul Wikipedia și site-ul Meinberg.

Ceasuri perete cu mecanism radiocomandat de înaltă putere

Aproape orice model de ceas din portofoliul nostru, poate fi adaptat pentru a funcționa cu un mecanism radiocomandat cu cuplu mare. Îl recomandăm și pentru ceasurile cu cadranul un pic mai mare de standardul de 50 cm, datorită forței sale mari de rotație.

La ceasurile cu mecanisme DCF ora indicată de ceasul de perete va fi întotdeauna exactă. Ceasul se va regla automat și la trecerea la ora de vară și iarnă.

Pentru ca ceasul tău de perete să fie complet, mecanismul radiocomandat are nevoie și de indicatoare orare. Alege un set de indicatoare pentru ore, minute și secunde sau putem realiza la comandă indicatoare orare speciale pentru ceasul tău.

Specificații

Dimensiuni 92x65x26 mm
Lugime ax 10 mm
Grosime ax 10 mm
Grosime cadran 1-3 mm
Prindere de cadran piuliță cu filet exterior
Agățătoare mecanism nu are agățătoare
Garanție 12 luni
Baterie folosită LR14 (nu este inclusă), durată de viață 12 luni
Temperatura de funcționare -10°C…+55°C
Antenă internă din miez de ferită
Frecvență de recepție DCF 77,5 kHz
Zgomot de operare 32 dbA
Recepție 12 x zi

Recenzii (2)

2 recenzii pentru Mecanism radiocomandat de înaltă putere

5,0
Based on 2 reviews
5 stele
100
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
  1. Andrei (proprietar verificat)

  2. Maria Stamate (proprietar verificat)

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart
Mecanism radiocomandat de înaltă putereMecanism radiocomandat de înaltă putere
188,00 lei
Scroll to Top
Scroll to Top