Ceas de perete VINCI, lanț de bicicletă, luxos, argintiu sau antracit, 52 cm

2.780,00 lei

Iată un concept neobișnuit pentru un ceas de perete. În loc să indice timpul cu limbi sau cu un afișaj digital, ceasul VINCI arată ora de-a lungul perimetrului unui lanț de bicicletă.

SKU: Nu se aplică Categorii: , ,
Plătești în siguranță
  • Ai vreo întrebare? Îți răspundem prin e-mail, telefon sau whatsapp
  • Posibilitate de retur, ușor și rapid, 14 zile de la achiziție

Descriere

VINCI este un concept neobișnuit de ceas de perete. Lanțul de bicicletă, atârnat de platforma circulară principală, rotește cifrele din aluminiu, astfel indicând ora. Între două ore există patru zale, fiecare zală reprezintă 15 minute. De exemplu când două cifre sunt paralele, este și jumătate. Unde vrei să citești ora, depinde de tine. Nouă ne place să o citim în partea de sus a cadranului. VINCI nu este cel mai ușor de citit ceas, dar este un produs excelent pe care să-l ai într-un interior modern.

Idee originală aparține designerului Andreas Dober. Cel mai probabil folosește un mecanism mecanic ce trebuie întors din timp în timp. Noi ne-am inspirat și am făcut o variantă de ceas extrem de precisă ce funcționează cu baterie. Și mult mai ieftin.

 

 

 

Este un ceas realizat manual, în totalitate din metal, ce te va încânta dacă ești fan bicicletă, un om tehnic, sau pur și simplu vrei o piesă rară și frumoasă.

Ceasul VINCI este unul de colecție. Putem realiza un număr limitat de bucăți, doar 50. Fiecare ceas vine ambalat într-o elegantă cutie din lemn personalizată.

Specificații

Dimensiuni 11 x 52 cm
Mecanism mecanism silențios, funcționează cu o baterie AA (inclusă)
Materiale metal
Garanție 2 ani
Caracteristici ceas minimalist extrem de fin
Shopping Cart
Ceas perete Vinci lanț bicicletăCeas de perete VINCI, lanț de bicicletă, luxos, argintiu sau antracit, 52 cm
Scroll to Top
Scroll to Top