Beausoleil: O rază de eleganță în decorul tău – Ceas de perete personalizat de la Be Clockwise

Fiecare moment special merită să fie însoțit de un element deosebit în decorul casei tale. Cu ceasul de perete Beausoleil de la Be Clockwise, aduci în spațiul tău o combinație perfectă de eleganță și jucăușenie. Acest ceas de perete personalizat, creat la comandă, se remarcă prin designul său în formă de soare, cu raze decupate, conferind o notă distinctivă oricărui spațiu.

Ceas de perete Beausoleil în formă de soare

Ceas de perete cu design jucăuș și elegant

Beausoleil nu este doar un ceas de perete; este o operă de artă funcțională ce adaugă un farmec aparte oricărui perete. Cu razele sale decupate într-un stil jucăuș, acest ceas impresionează prin creativitatea și originalitatea sa. Auriul vibrant aduce o notă de eleganță și rafinament, transformând orice încăpere într-un spațiu cu adevărat special.

Dimensiuni impresionante

Cu un diametru de 1 metru, Beausoleil devine punctul focal al încăperii, captivând atenția și adăugând un aspect impresionant. Dimensiunile sale generoase îl fac potrivit pentru diferite spații, de la living-uri și birouri până la săli de evenimente. Fiecare detaliu al acestui ceas de perete contribuie la atmosfera sa inconfundabilă.

Iluminat LED cu Senzor de mișcare pentru spații publice

Ceasul de perete Beausoleil nu este doar un obiect decorativ; este și funcțional, fiind ideal pentru spații publice. Cu sistemul său de iluminat LED și senzorul de mișcare integrat, acest ceas de perete reacționează la prezența din jur. Este perfect pentru a fi amplasat în coridoare sau spații tranzitate, luminându-se subtil atunci când detectează mișcarea, oferind o notă de eleganță în fiecare trecere.

Fie că este plasat într-un hol de birouri sau într-un spațiu public deschis, Beausoleil adaugă nu doar o funcționalitate practică, ci și o estetică impresionantă în mediul său. Luminozitatea sa rafinată și designul captivant îl fac nu doar un ceas, ci și o experiență vizuală memorabilă.

Unicat sau în serie - La alegerea Ta

La Be Clockwise, ne mândrim cu abilitatea noastră de a crea ceasuri de perete personalizate. Beausoleil poate fi realizat ca unicat, pentru a se potrivi perfect personalității tale și stilului casei tale. Alternativ, poți opta pentru o variantă în serie, menită să aducă aceeași eleganță și frumusețe în mai multe locuri.

Fiecare ceas Beausoleil produs de noi este însoțit de atenția la detalii și calitatea superioară pe care Be Clockwise le-a consacrat. Descoperă frumusețea unei piese de artă funcționale și transformă-ți spațiul într-un loc de poveste cu ceasul de perete Beausoleil.

Pentru a comanda sau afla mai multe detalii, vizitează www.beclockwise.ro

Specificații ceas de perete Beausoleil

Dimensiuni

100 cm în diametru

Materiale

alubond, plexiglass, aluminiu

Mecanism

mecanism silențios funcționează cu o baterie AA (inclusă)

Caracteristici

ceas cu design elegant în formă de soare

Garanție

2 ani

Preț

la cerere

Dacă dorești un ceas asemănător, personalizat după specificațiile tale, completează formularul următor

Cere o ofertă

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top