Ceas cu stil elvețian alpin, radiocomandat, rotund, 30 cm

(2 recenzii de la clienți)

370,00 lei

Este un ceas de perete precis pentru că este echipat cu un mecanism de ceas radiocomandat. Design-ul ceasului Alpin este inspirat de celebrele ceasuri aflate în folosința căilor ferate elvețiene. Un element specific ce îl face ușor de recunoscut este secundarul roșu. Modelul realizat de noi are câteva diferențe notabile, precum diametrul mai mare, materialele folosite, și tipul de mecanism folosit.

Plătești în siguranță
  • Ai vreo întrebare? Îți răspundem prin e-mail, telefon sau whatsapp
  • Posibilitate de retur, ușor și rapid, 14 zile de la achiziție

Descriere

Ceas de perete rotund, cu carcasă neagră din plastic, geam de protecție, limbi negre realizate din aluminiu, și un cadran inspirat după celebrul ceasul elvețian de cale ferată.

Acesta a fost proiectat în 1944 de Hans Hilfiker, un inginer elvețian și angajat al Căilor Ferate Federale Elvețiene (SBB), împreună cu Moser-Baer, un producător de ceasuri elvețian, pentru a fi folosit de SBB ca ceas de stație. În 1953, Hilfiker a adăugat un indicator secundar roșu în forma bastonului folosit de personalul de dispecerat al trenurilor, conferind ceasului aspectul său actual.

Secundarul de la ceasurile elvețiene pentru gări are forma unui bastonaș sau indicator subțire, de obicei în nuanță de roșu. Este un detaliu iconic și ușor de recunoscut, adăugând o notă distinctivă la aspectul general al ceasurilor.

Ceasul Alpin îmbină tradiția și tehnologia modernă și totodată aduce o notă distinctivă de stil și rafinament în orice încăpere

Tehnologia radiocomandată asigură că ceasul tău este întotdeauna sincronizat cu ora exactă, garantând precizie și corectitudine în afișarea timpului.

Cu un diametru de 30 cm, acest ceas este un element de impact vizual, dar și suficient de versatil pentru a se integra perfect în divers

 

Specificații

Dimensiuni 30 cm în diametru, 4 cm adâncime
Mecanism mecanism silențios, funcționează cu o baterie AA (inclusă)
Materiale ramă plastic, geam protecție sticlă, cadran plastic
Garanție 2 ani
Caracteristici ceas perete radiocomandat cu design elvețian

Recenzii (2)

2 recenzii pentru Ceas cu stil elvețian alpin, radiocomandat, rotund, 30 cm

5,0
Based on 2 reviews
5 stele
100
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
  1. Alexandra Pasat (proprietar verificat)

  2. Maria Stamate (proprietar verificat)

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart
Ceas cu stil elvețian alpin radiocomandatCeas cu stil elvețian alpin, radiocomandat, rotund, 30 cm
370,00 lei
Scroll to Top
Scroll to Top