Ceas de perete BIOLOGIC CHINEZESC, rotund, cu 24 ore, 30 cm

(O recenzie client)

260,00 lei

Medicina tradițională chineză folosește sistemul de 24 ore pentru a indica ce organe ale corpului corespund diferitelor ore din zi. Ceasul biologic chinez are marcate aceste organe precum și alte elemente specifice culturii chineze.

Plătești în siguranță
  • Ai vreo întrebare? Îți răspundem prin e-mail, telefon sau whatsapp
  • Posibilitate de retur, ușor și rapid, 14 zile de la achiziție

Descriere

Poți ceasul biologic chinezesc cu cadran în limbă română sau în engleză, cum îți place. Ora o vei citi în sistem de 24 de ore ceea ce te va ajuta să ai grijă de corpul tău.

Căutările noastre pentru documentarea acestui ceas a dezvăluit o colecție de articole care indică toate o temă comună: ceasul corpului pentru medicina chineză. În timp ce cuvintele cheie precum „ritmul circadian” și „igiena somnului” sunt în tendințe în spațiul wellness de ceva timp, această școală de gândire veche de 2.500 de ani face lucrurile cu un pas mai departe și examinează funcționalitatea organelor noastre interne în timpul ciclului de somn. Așa este – organele noastre nu sunt setate la un comutator automat; rinichii tăi au nevoie de timp și pentru auto-îngrijire.

În cadrul ceasului 24 de ore, medicina chineză atribuie sisteme de organe la diferite intervale de timp. Ceasul biologic chinezesc indică ce organe corespund orelor din zi.

De exemplu citim pe site-ul Doctorul zilei că între:

“11 – 13 – Este timpul inimii care va pompa nutrienți în întregul corp pentru a-l hrăni și a-i oferi energie. Acest interval de timp se recomandă pentru servirea prânzului. Încercați să luați o masă ușoară, gătită și, dacă se poate, o oră de siestă sau o ceașcă de cafea. Puteți experimenta sentimente de fericire extreme sau tristețe în acest moment al zilei.”

Dacă ești pasionat de cultura chineză și în special astrologie, îți sugerăm să arunci o privire și la ceasul Zodiacul Chinezesc

Specificații

Dimensiuni 30 cm în diametru
Mecanism mecanism silențios, funcționează cu o baterie AA (inclusă)
Materiale ramă metal/plastic, geam protecție sticlă, plastic
Garanție 2 ani
Caracteristici cadran 24 ore

Recenzii (1)

1 recenzie pentru Ceas de perete BIOLOGIC CHINEZESC, rotund, cu 24 ore, 30 cm

5,0
Based on 1 review
5 stele
100
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
  1. Mircea Costa (proprietar verificat)

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart
Ceas biologic chinezesc 24 oreCeas de perete BIOLOGIC CHINEZESC, rotund, cu 24 ore, 30 cm
260,00 lei
Scroll to Top
Scroll to Top