Ceas de perete zodiac chinezesc, cadran 24 de ore, 30 cm

240,00 lei

Descoperă „Armonia Zodiacului Chinezesc” cu acest ceas de perete rotund de 30 cm, fără ramă și protecție. Imprimat cu zodiacul chinezesc, fiecare semn este reprezentat într-un cadran deschis, într-o simfonie de roșu și alb, sub limbile negre. Un ceas unic cu 24 de ore, oferind câte două ore pentru fiecare zodie.

Plătești în siguranță
  • Ai vreo întrebare? Îți răspundem prin e-mail, telefon sau whatsapp
  • Posibilitate de retur, ușor și rapid, 14 zile de la achiziție

Descriere

Bine ai venit în lumea magică a Zodiilor Chinezești, descoperite acum prin minunatul nostru Ceas Zodiacal. Fiecare detaliu este îmbibat cu înțeles și simbolism ancestral, începând de la data sa de naștere în 2600 î.Hr. Acest ceas te invită să explorezi misterele Zodiei Chinezești, conectându-te cu trăsăturile și influențele cosmice ale semnelor. Alege un companion ce transcende timpul și adaugă o notă magică spațiului tău!

Descoperă fascinația Zodiei Chinezești unde Fiecare semn poartă povestea proprie, reflectând trăsături, destin și influențe cosmice. Află mai multe despre taina Zodiei Chinezești și conectează-te cu energiile anului tău de naștere!

Bucură-te de o călătorie cosmică cu „Armonia Zodiacului Chinezesc” – un ceas de perete ce aduce în casa ta spiritul și înțelepciunea zodiacului chinezesc. Cu un design simplu și elegant, acest ceas rotund de 30 cm își face simțită prezența într-un mod inconfundabil.

Fiecare semn zodiacal chinezesc este frumos imprimat într-un cadran deschis, dezvăluindu-și trăsăturile distinctive. De la sobrietatea Șobolanului la eleganța Câinelui, fiecare semn este reprezentat într-o simfonie vizuală care sărbătorește bogăția și diversitatea zodiacului chinezesc.

Paleta de culori roșu cu alb emite energie și vitalitate, simbolizând pasiunea și bucuria. Limbile negre adaugă un contrast distinct, indicând fiecare oră cu claritate și eleganță.

Ceas cu 24 de Ore
Inovația acestui ceas stă în faptul că funcționează pe un ciclu de 24 de ore, împărțind ziua în câte două ore pentru fiecare zodie. Această abordare unică adaugă o dimensiune suplimentară de profunzime și conexiune cu zodiacul chinezesc.

Pentru cei care cred în influența semnelor zodiacale, acest ceas devine o expresie a devotamentului față de această înțelepciune ancestrală. Fiecare oră devine oportunitatea de a te conecta cu propriul destin și cu energia zodiacului care te influențează.

Dacă ești pasionat de cultura chineză și în special de medicina tradițională chineză, îți sugerăm să arunci o privire și la ceasul Biologic Chinezesc

Specificații

Dimensiuni 30 cm în diametru
Mecanism mecanism silențios, funcționează cu o baterie AA (inclusă)
Materiale cadran plexiglass
Garanție 2 ani
Caracteristici cadran 24 ore

Recenzii (0)

Recenzii

There are no reviews yet

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart
Ceas de perete zodiac chinezesc roșu cu albCeas de perete zodiac chinezesc, cadran 24 de ore, 30 cm
240,00 lei
Scroll to Top
Scroll to Top