Ceas de perete cu 24 de ore și sistem solar, ramă metal, 30 cm

240,00 lei

Ceasul cu 24 de ore și sistem solar este un produs inedit și fascinant, care îți arată ora și poziția planetelor în jurul soarelui. Acest ceas are un cadran rotund, care este împodobit cu imagini ale soarelui și celor 8 planete. Acest ceas este perfect pentru iubitorii de astronomie, care pot admira frumusețea spațiului cosmic, dar și pentru cei care vor să aibă un ceas diferit și original.

Categorii: , Etichetă:
Plătești în siguranță
  • Ai vreo întrebare? Îți răspundem prin e-mail, telefon sau whatsapp
  • Posibilitate de retur, ușor și rapid, 14 zile de la achiziție

Descriere

Dacă ești pasionat de astronomie și vrei să ai un ceas care să îți ofere mai mult decât o simplă afișare a orei, atunci ceasul cu 24 de ore și sistem solar este produsul ideal pentru tine.

Acest ceas este realizat de noi, cu multă măiestrie și creativitate, și îți oferă o experiență vizuală deosebită și captivantă. Ceasul cu 24 de ore și sistem solar are un cadran rotund, care este împodobit cu imagini ale soarelui și celor 8 planete. Acest design îți arată ora și poziția planetelor în jurul soarelui.

Acest ceas este perfect pentru iubitorii de astronomie, care pot admira frumusețea spațiului cosmic, și pot învăța mai multe despre sistemul nostru solar. De asemenea, acest ceas este potrivit și pentru cei care vor să aibă un ceas diferit și original, care să își atragă privirile și să își impresioneze vizitatorii. Ceasul cu 24 de ore și sistem solar este fabricat din materiale de calitate, care îi conferă o durabilitate și o rezistență sporită.

Ceasul are un mecanism silențios, care nu produce zgomot, și se montează ușor pe perete, cu ajutorul unui sistem de agățare inclus. Ceasul are un diametru de 30 cm și funcționează cu o baterie AA, care este inclusă în pachet. Comandă acum ceasul cu 24 de ore și sistem solar și bucură-te de un produs inedit și fascinant, care îți va îmbogăți cunoștințele și aspectul casei tale.

Specificații

Dimensiuni 30 cm în diametru
Mecanism mecanism silențios, funcționează cu o baterie AA (inclusă)
Materiale ramă metal, geam protecție sticlă, plastic
Garanție 2 ani
Caracteristici cadran 24 ore

Recenzii (0)

Recenzii

There are no reviews yet

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Shopping Cart
Sistemul solar ceas perete 24 ore cu soare și 8 planeteCeas de perete cu 24 de ore și sistem solar, ramă metal, 30 cm
240,00 lei
Scroll to Top
Scroll to Top