Ceasuri de perete GOLD pentru recepția Hotelului Sir Royal București

Dacă sunteți în căutarea unui mod elegant și util de a vă decora recepția hotelului, ceasurile de perete personalizate cu numele hotelului sunt o alegere excelentă. În special, cele de la Sir Royal, realizate din dibond de culoare gold periat, cu diametrul de 35 cm, oferă o notă de eleganță și stil. Acestea pot fi utilizate nu numai pentru a afișa ora exactă, ci și pentru a adăuga un plus de valoare estetică spațiului.

Un alt avantaj al acestor ceasuri de perete este mecanismul lor de calitate, care funcționează silențios și vine cu o garanție de 2 ani. Astfel, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la zgomotul sau defectele neașteptate ale acestora. Aceste mecanisme pentru ceasuri de perete sunt produse de un furnizor de încredere, care oferă un produs de calitate.

Ceea ce face ca aceste ceasuri să fie cu adevărat unice sunt cadranele personalizate, care afișează ora unor orașe importante de pe glob: Roma, Paris, București, Londra și New York. Fiecare cadran de ceas este personalizat cu numele hotelului Sir Royal, oferind un aspect distinctiv și original. Oaspeții dvs. vor fi impresionați de atenția la detalii și de designul sofisticat al ceasurilor de perete.

5 Ceasuri perete GOLD Bucharest, Paris, New York, Rome, London

În plus, aceste ceasuri de perete sunt ușor de instalat și pot fi amplasate în locuri strategice pentru a fi ușor de văzut și de citit. Datorită dimensiunii lor compacte, acestea se potrivesc perfect pe orice perete, fără să ocupe prea mult spațiu. În același timp, designul lor sofisticat și stilat va atrage cu siguranță atenția oaspeților dvs.

Modelele prezentate aici, ceasurile de perete GOLD personalizate pentru hotelul Sir Royal, cu diametrul de 35 cm, au trecut de la simulare la execuție. Acestea oferă un aspect sofisticat și original, iar mecanismul de calitate și garanția de 2 ani vă asigură că veți fi mulțumit de achiziția dvs. În plus, cadranele personalizate care afișează ora unor orașe importante de pe glob oferă o notă de stil și eleganță care va fi apreciată de oaspeții dvs. În consecință, investiția în aceste ceasuri de perete va aduce un plus de valoare în estetica și funcționalitatea recepției dvs. de hotel.

 În afară de cadranele personalizate și mecanismul de calitate, ceasurile de perete auriu GOLD pentru recepția Hotelului Sir Royal București sunt dotate cu plăcuțe volumetrice negre de grosime 3 mm, de culoare negru mat, pentru a afișa orele. Aceste plăcuțe volumetrice sunt atât estetice, cât și funcționale, oferind o notă de adâncime și eleganță cadranelor ceasului.

Limbile ceasului, de asemenea, sunt de culoare negru mat, confecționate din aluminiu de calitate, tăiate special pentru acest tip de ceas. Acestea oferă precizie în afișarea timpului și sunt perfect integrate în designul ceasului de perete, completând aspectul sofisticat al acestuia.

Cadran GOLD ceas cu elemente volumetrice personalizat Paris

Materialele utilizate pentru plăcuțele volumetrice și limbile ceasului sunt de calitate superioară, garantând o funcționare precisă și durabilitate. Culoarea negru mat se potrivește perfect cu designul general al ceasului, oferind un aspect modern și rafinat.

În plus, plăcuțele volumetrice și limbile ceasului au fost create special pentru acest tip de ceas, astfel încât să se potrivească perfect cu diametrul de 35 cm al acestuia. Acest aspect face ca ceasul să fie estetic plăcut și ușor de citit, indiferent de unde vă aflați în recepția hotelului.

În concluzie, plăcuțele volumetrice negre și limbile negre mat din aluminiu sunt detalii importante și esențiale ale acestor ceasuri de perete GOLD auriu periat pentru recepția Hotelului Sir Royal București. Acestea oferă precizie, durabilitate și o notă de rafinament și eleganță designului general al ceasului. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui ceas de perete pentru a vă decora recepția hotelului sau pentru a-l folosi în propria casă, ceasurile de perete Sir Royal sunt o alegere excelentă pentru a vă îmbunătăți spațiul.

Specificații ceasuri perete GOLD periat

Dimensiuni

35 cm în diametru

Materiale

dibond, plexiglass, aluminiu

Mecanism

mecanism silențios funcționează cu o baterie AA (inclusă)

Caracteristici

ceasuri rafinate personalizate Sir Royal

Garanție

2 ani

Preț

la cerere

Dacă dorești un ceas asemănător, personalizat după specificațiile tale, completează formularul următor

Cere o ofertă

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top