Ceas perete Cartman. Respect my authoritah!

Respect my authoritah! este un ceas de perete dedicat un show de comedie care ne place, South Park și în particular personajului Eric Cartman care este unic prin caracterul său josnic și murdar, cu adevărat amuzant. Vă invit să vedeți cateva dintre episoade pe care le puteți găsi și online la South Park Studios.

Acest model de ceas poate fi realizat și la alte dimensiuni, noi am ales una standard de 35 x 30 cm. Ochiul din stânga indică ora iar cel din dreapta minutele. Este nevoie de două baterii standard AA pentru cele două mecanisme de ceas.

Specificații Respect my authoritah! Ceas perete Cartman

Dimensiuni

35 x 30 cm

Materiale

stiplex, limbi din metal

Mecanism

două mecanisme silențioase, funcționează cu câte o baterie AA (incluse)

Caracteristici

ceas Cartman pentru fanii South park

Garanție

2 ani

Preț

370 lei

Dacă dorești un ceas asemănător, personalizat după specificațiile tale, completează formularul următor

Cere o ofertă

Termeni generali

Be Clockwise este denumirea comerciala a S.C. SMART CLOCKS SRL, persoana juridica cu sediul in Sfântu Gheorghe, jud. Covasna, Aleea Zefirului nr. 1, bl.20, sc.F, ap.11, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J14/175/2017, avand CUI 37449638, numita in continuare SMART CLOCKS, ce are punct de lucru in Brașov, jud. Brașov, Str. Carpaților nr.60, incinta METROM.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.beclockwise.ro, SMART CLOCKS isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.
Drepturi de autor

Continutul site-ului www.beclockwise.ro este proprietatea SC SMART CLOCKS SRL.

SMART CLOCKS garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.beclockwise.ro, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SMART CLOCKS fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea SC SMART CLOCKS SRL, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.
Sesizări

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: contact@beclockwise.ro. SMART CLOCKS va raspunde sesizarii in maxim 2 zile lucratoare.
Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de SMART CLOCKS exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa SMART CLOCKS.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre SMART CLOCKS cu o cerere scrisa, datata si semnata. SMART CLOCKS SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

SMART CLOCKS nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.
Politica de confidențialitate

Va invitam sa accesati, de asemenea, pagina Politica de confidentialitate care se aplica, vizitei dumneavoastra pe pagina noastra web.
Garanția produselor

Produsele comercializate de SMART CLOCKS nu sunt contrafacute.

Fiecare produs comercializat este realizat la comandă, dupa specificatiile clientului (marimea, culoarea, materialul ales) nefiind produse in serie si neexistand stoc al produselor.

SMART CLOCKS garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului, pana in momentul livrarii.

Produsele comercializate sunt insotite de certificat de garantie comerciala valabila pentru perioada specificata pe site pentru fiecare produs, acolo unde aceasta se aplica. Pretul si riscul transportului intra in obligatia cumparatorului.

Toate produsele comercializate pe site-ul www.beclockwise.ro beneficiaza de garantia legala de conformitate, care este de 36 luni in cazul produselor de folosinta indelungata.
Obligațiile de înregistrare ale utilizatorului

In vederea utilizarii serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.
Plata și livrarea produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre SMART CLOCKS. Termenul de livrare a produselor – in aproximativ 48 ore din momentul receptionarii comenzii, prin curier, in zilele lucratoare sau in 48-72 ore, prin reteaua de distributie Sameday, DPD sau Fan Courier (in celelalte localitati din tara). Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre SMART CLOCKS SRL. In ziua de duminica nu se fac livrari. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

De asemenea, puteti ridica produsele de la sediul nostru, dupa ce ati primit confirmarea din partea SMART CLOCKS.

Daca preferati o alta firma de curierat, va rugam sa ne comunicati atunci cand lansati comanda! Produsele va vor fi livrate cu conditia ca acestea sa fie achitate in avans (virament bancar/ card).

Plata produselor comandate prin SMART CLOCKS se poate face astfel: in numerar la livrare/ridicare de la sediul SMART CLOCKS, prin ordin de plata/transfer bancar in avans sau plata cu cardul online.

Plata in numerar* se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii comenzii, catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Plata prin ordin de plata se face in baza facturii proforme, emisa la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai dupa ce se face dovada platii catre SMART CLOCKS.

Daca optati pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastra se face prin intermediul operatorului de plăți, iar SMART CLOCKS nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul pe care il detineti.
Returnarea produselor achiziționate la distanță

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere pentru produsele care nu sunt realizate la comandă. Exemplu: mecanisme de ceas, limbi de ceas care nu sunt realizate la comandă.

Pentru informatii complete privind returnarea unui produs, va rugam sa consultati sectiunea Politica de retur.
Conciliere

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de SMART CLOCKS, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: contact@beclockwise.ro. Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.
Alți termeni

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si SMART CLOCKS pentru utilizarea acestui site.

SMART CLOCKS verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.

Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ. Produsele comercializate de SMART CLOCKS, ceasurile de perete și ceasurile de birou, sunt realizate la comandă după specificațiile utilizatorului. Acestea pot contine accesorii neincluse in pachete, iar pretul sau unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot exista erori de operare.
Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top