Cadou pentru șef – Ceas de perete unicat Visual Fan

Când o companie împlinește 20 de ani de la înființare, se anunță mare sărbătoare! Cu această ocazie se împart cadouri, se oferă trofee și se organizează o petrecere pentru toți angajații și colegii. Pentru un eveniment reușit, trebuie gândite bine toate detaliile. Poate una dintre cele mai grele decizii este alegerea unui cadou pentru șef.

Placă de bază ceas perete

Visual Fan împlinește 20 de ani

În decembrie 2022, angajații companiei brașovene Visual Fan, cunoscută pentru tabletele, telefoanele și televizoarele Allview, au apelat la noi să le realizăm un cadou special pentru șeful lor. Tematica este cea de componente electronice, domeniul de activitate al firmei.

Când este vorba de timp, cel mai potrivit cadou este un ceas.

Cadranul ceasului de perete pentru CEO-ul Visual Fan este realizat chiar  dintr-o placă de bază stricată, primită de la ei. Inspirația pentru acest ceas este un model mai vechi realizat de noi, tot un ceas dintr-o placă electronică.

Înarmați cu un ciocan de lipit am desfăcut temporar componentele electronice care nu s-ar fi vopsit bine. Le-am “aranjat” și le-am cositorit înapoi. Piesele prea mari de care s-ar fi lovit limbile de ceas, le-am îndepărtat complet.

Acum, placa de bază ce va urma să fie făcută cadou pentru șef era gata de vopsit. S-a ales culoarea aurie. O idee a fost să lăsăm nevopsite unele părți din placa verde la origine. Acelea ar fi semnalizat orele ceasului. Dar cum timpul a fost prea scurt, am ales o culoare uniformă.

Vopseaua a fost împrăștiată uniform, astfel că nu au rămas porțiuni neacoperite de pulberea fină de auriu. Nici nu s-a depus în exces.

După ce s-a uscat am ales mecanismul de ceas cu axul cel mai lung și l-am montat la noul ceas. Ceasul are posibilitatea să fie montat pe perete și “potrait” dar și “landscape”, adică vertical dar și orizontal.

Orice cadou pentru șef dar și pentru colegi, are nevoie de o ambalare elegantă

Ca acest ceas de perete pentru CEO-ul Allview să fie și mai impresionant, ne-am gândit la o cutie frumoasă din lemn, care să scoată în valoare și mai mult acest cadou deosebit. Cum timpul a fost foarte scurt, nu am avut cum să facem o cutie nouă. Dar am avut noroc cu o cutie mai veche din lemn pe care o aveam de mai demult.

Am șlefuit-o și i-am dat jos lacul vechi, zgâriat și murdar. I-am dezmembrat bucățile interioare ce aveau alt scop. Am înlocuit balamalele vechi cu unele noi iar apoi am vopsit-o și i-am dat un strat nou de lac. Interiorul cutiei a fost realizat cu burete gri și carton închis la culoare pentru un contrast bun. Astfel ceasul șefului să bine fixat înăuntru.

Capacul a fost personalizat cu sigla companiei, prin gravură laser.

Specificații ceas perete cadou șef, aniversare 20 ani

Dimensiuni

18x 26 cm

Materiale

placă electronică

Mecanism

mecanism silențios funcționează cu o baterie AA (inclusă)

Caracteristici

ceas perete unicat CEO Allview

Garanție

2 ani

Preț

la cerere

Dacă dorești un ceas asemănător, personalizat după specificațiile tale, completează formularul următor

Cere o ofertă

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top