Ceasuri de perete DAMEN Mangalia

Aceste ceasuri de perete personalizate sunt create special pentru Damen Shipyards Mangalia. Reprezintă o combinație perfectă între eleganță, funcționalitate și amprenta unică a companiei. Cu un diametru de 30 cm, ceasurile au o prezență impresionantă și sunt potrivite pentru a fi amplasate în orice birou, sală de întâlniri sau spațiu de lucru, adăugând o notă de profesionalism și distincție.

Fiecare ceas este conceput cu atenție la detalii, având o ramă argintie din aluminiu periat, care conferă un aspect modern și durabil. Geamul de protecție  asigură că mecanismul împreună cu cadranul sunt protejate de praf și zgârieturi. Astfel ceasul este menținut în funcțiune pe termen lung.

Pe cadranul elegant al fiecărui ceas, sigla emblematică “DAMEN” este înscrisă cu măiestrie, adăugând o notă personalizată și subliniind legătura cu prestigioasa companie Damen Shipyards Mangalia. Cu mecanismul său precis și designul său distinctiv, acest ceas de perete personalizat este nu doar un instrument util pentru a măsura timpul, ci și o piesă deosebită de decor, reprezentând valorile și identitatea unică a companiei.

Indiferent dacă este utilizat în interiorul sediului companiei sau oferit ca un cadou special pentru parteneri și clienți, acest ceas de perete personalizat va impresiona cu siguranță prin eleganța și originalitatea sa. Un simbol al profesionalismului și calității, acest ceas reprezintă o modalitate memorabilă de a sublinia importanța timpului și valorile fundamentale ale companiei Damen Shipyards Mangalia.

Specificații ceasuri perete DAMEN

Dimensiuni

30 cm în diametru

Materiale

alumininiu, geam sticlă, plastic

Mecanism

mecanism silențios funcționează cu o baterie AA (inclusă)

Caracteristici

ceasuri personalizate cu siglă

Garanție

2 ani

Preț

la cerere

Dacă dorești un ceas asemănător, personalizat după specificațiile tale, completează formularul următor

Cere o ofertă

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top