ELLIS – Ceas perete gravură și elemente volumetrice

European Lab for Learning and Intelligent Systems, pe scurt ELLIS, este beneficiarul ceasurilor de perete realizate în Brașov, Romania. Acestea decorează acum birourile și laboratoarele sediului ELLIS din Freiburg, Germania.

Ceas de perete ELLIS

Laboratorul European pentru Învățare și Sisteme Inteligente este o organizație non-profit paneuropeană pentru promovarea inteligenței artificiale. Pune accentul pe învățarea automată. Scopul organizației este de a înființa institute de cercetare de top în domeniul AI. De asemenea de a consolida cercetarea de bază și de a crea un program european de doctorat pentru AI, conform Wikipedia.

Pe scurt, ELLIS are misiunea ca cele mai bune cercetări de bază să fie efectuate în Europa. Astfel instituțiile europene vor să modeleze modul în care învățarea automată și AI vor schimba lumea modernă. Dorește să aibă un impact economic și să creeze locuri de muncă în Europa prin cercetare de bază remarcabilă și gratuită, independentă de interesele industriei.

Într-o lume în care digitalul, AI-ul fac parte tot mai mult din viața noastră de zi cu zi, se mai găsește loc și pentru obiecte analogice, cum este și acest ceas de perete.

Graficienii noștri au realizat design-ul ceasurilor după sigla organizației ELLIS, în forma hărții Europei. Aceasta este gravată în suprafața cadranului realizat din dibond. Numele este înscriționat în partea de jos folosind culorile ONG-ului.

În partea de stânga sus se află montat discret dar vizibil, ceasul cu limbile și reperele orare. Cele câteva ore marcate pe ceas sunt volumetrice.

Cu un design simplu și personalizat, ceasul ELLIS a entuziasmat membrii organizației.

Specificații ceas perete ELLIS

Dimensiuni

30 x 30 cm

Materiale

aluminiu compozit, sticlă acrilică

Mecanism

mecanism silențios, funcționează cu o baterie AA (inclusă)

Caracteristici

design de ceas, personalizat ELLIS

Garanție

2 ani

Preț

la cerere

Dacă dorești un ceas asemănător, personalizat după specificațiile tale, completează formularul următor

Cere o ofertă

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top