Iisus de la Rio, ceas international

Un francez în România achiziționează un ceas cu statuia lui Iisus din Rio de Janeiro realizat la Brașov pe care îl oferă cadou în Los Angeles unei portugheze. Cine zice că lumea este mică, în orice context, are dreptate.

Statuia din Rio de Janeiro are 39.6 de m înălțime. Este a 5-a statuie ca mărime din lume a lui Iisus și a fost contruită între 1922 și 1931. Este un simbol al creștinității Braziliei, Iisus în formă de cruce cu brațele deschise în semn de pace.
În primăvara lui 2010 datorită unor alunecări de teren provocate de inundații, statuia a fost izolată și înconjurată de schele, ocazie pentru unii de a “decora” brațele statuii lui Iisus cu multe desene și texte graffiti, una dintre inscripții fiind “Când pisica nu-i acasă, șoarecii joacă pe masă”, susținea Apropo.ro.

În 2012, pentru a marca a 80-a aniversare a statuii, Osram a echipat monumentul cu tehnologie de iluminare de ultimă oră. Noul sistem LED reduce necesarul de energie pentru iluminarea statuii de 40 de metri cu mai mult de 75%. Trei sute de proiectoare LED de ultimă generaţie luminează statuia care este una dintre cele şapte minuni ale lumii, potrivit Wikipedia

Noi zicem despre acest ceas de birou că este un cadou excentric. Are 24 de cm în înălțime și picior de susținere. Ceasul Iisus de la Rio a fost vopsit în verde, galben și albastru, culorile Braziliei.

Specificații Iisus de la Rio, ceas internațional

Dimensiuni

24 cm înălțime

Materiale

stiplex / material lemnos

Mecanism

mecanism silențios, funcționează cu o baterie AA (inclusă)

Caracteristici

ceas de birou

Garanție

2 ani

Preț

la cerere

Dacă dorești un ceas asemănător, personalizat după specificațiile tale, completează formularul următor

Cere o ofertă

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top