Ceasuri ornamentale de exterior cu sincronizare GPS

Ceasuri ornamentale pentru exterior, cu stâlp, realizate din aliaje dure de aluminiu, necorosive sau din fontă. Ceasurile prezentate în această pagină au un design clasic dar cu mecanisme moderne, sincronizate GPS. Astfel cele 4 cadrane de ceas indică aceeași oră exactă, datorită sincronizării cu ora recepționată de la sateliți.

Be Clockwise ceas stradal

Ceas stradal ornamental cu design clasic montat în Slatina, jud. Olt. Mai multe informații puteți citi în articolul apărut în Ziarul de Olt.

Ceasuri stradale pentru exterior cu 4 cadrane

Ceas ornamental cu sincronizare GPS baile olanesti

Ceasul stradal cu 4 fețe este compus din stâlp, baza ornamentală, ornamente, carcasa pentru 4 cadrane. Este personalizat cu numele localității la toate fețele, cadrane si mecanisme de ceas cu modul GPS.
Ceasul este prevăzut cu iluminare în interior și senzor crepuscular.

Măsoară 370 cm înălțime și 80 cm lățime.

Dacă te dorești o ofertă pentru ceasul ornamental cu 4 cadrane și sincronizare GPS, completează formularul de mai jos.

Ceasuri ornamentale pentru exterior cu 2 cadrane

Ceas stradal mecanism ceas sincronizare gps

Măsoară 440 cm în înălțime și au diametrul cadranelor de 70 cm.

Ceasurile ornamentale pentru exterior cu două cadrane sunt realizate din aliaj metalic, turnate și vopsite negru antic. Patinarea este realizată manual cu bronz. Sunt dotate cu mecanisme ceas cu sistem de sincronizare GPS. Acestea pot fi personalizate cu numele localității înscipriționate pe cadranul ceasurilor.

Dacă te dorești mai multe informații despre ceasul stradal cu 2 cadrane, completează formularul

Cere o ofertă

Ce este GPS-ul și de ce îl folosim la ceasurile noastre?

Ceasurile sincronizate cu ajutorul sateliților pot fi ceasuri cu limbi sau cu afișaj digital. Poate fi vorba de un singur ceas sau de o rețea de ceasuri. De exemplu într-o fabrică unde este nevoie ca toate ceasurile să indice aceeași oră exactă.

Termenul de GPS vine din limba engleză (Global Positioning System) și înseamnă Sistem de Poziționare Globală. Astfel de instrumente le folosim în vehiculele noastre pentru navigarea fără stres. Dar ați știut că ceasurile GPS sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă asigura că timpul exact este păstrat într-o școală sau la locul de muncă?

GPS-ul este o rețea de sateliți care orbitează și furnizează informații de navigație și de comunicare pe pământ. O caracteristică încorporată în semnal transmis este timpul, care este sincronizat cu ceasurile atomice. Ceasul atomic servește ca un standard primar și de frecvență iar sincronizarea prin satelit face ca ceasurile să fie extrem de precise și de fiabile.

Beneficiile ceasurilor sincronizate GPS.

Precizia exactă a ceasurilor care se sincronizează de la un GPS oferă multe beneficii, dar cel mai important avantaj este păstrarea timpului de încredere.

La locul de muncă, un sistem de ceasuri GPS ajută angajații să fie la timp în timpul programului și îmbunătățește productivitatea. Pauzele sunt, de asemenea, respectate atunci când toată lumea cunoaște timpul precis. Datorită unei caracteristici numite de memorie nevolatilă, ceasurile GPS continuă să funcționeze în timpul întreruperilor de alimentare. Ele se ajustează automat după ce puterea este restabilită. De asemenea, se ajustează automat pentru ora de vară și iarnă.

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top