Metrom O Clock

Un ceas digital de perete pentru exterior ce iese în evidență.
I-am zis Metrom O Clock deoarece acest ceas de dimensiuni mari se află în fosta fabrica de armament Metrom din Brașov și este montat în exterior la geamurile atelierului nostru de ceasuri. Măsoară peste 5m în lungime și este vizibil de la mare distanță. Dar și mai vizibile sunt jocurile de lumini și culori ce se schimbă în continuu, seara și pe întuneric, efectul fiind deosebit.

Am construit ceasul digital din Metrom în vara lui 2018, imediat ce am terminat de renovat spațiul ce a devenit atelierul nostru de producție. A fost proiectat să reziste la intemperii și de atunci încântă și uimește trecătorii. Aceștia de multe ori verifică la telefon sau la ceasul de mână dacă Metrom O Clock “chiar funcționează”.
De la primele schițe până la primul pâlpâit coerent al secundelor au trecut mai bine de patru luni. La realizarea lui au contrubuit mai mulți artiști, programatori și prieteni. Vrem să mulțumim lui Mihai Chițu, Tristan Defert, Edi Arhir, Răzvan Radu, Marius Călugărița și Iuliei Maricescu pentru susținere în concretizarea acestui proiect.

Ne mândrim cu Metrom O Clock, un ceas digital de exterior unic, ce funcționează și indică ora exactă. A ajuns un punct de referință și de întâlnire în platforma industrială Metrom.

Dacă dorești un ceas asemănător, personalizat după specificațiile tale, completează formularul următor

Cere o ofertă

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top